پاورپوینت پروژه كارشناسي مهندسي علوم و صنايع غذايي

دسته بندي : پاورپوینت » صنایع غذایی
نوع فایل: power point

قابل ویرایش 13 اسلاید



قسمتی از اسلایدها:

كاربرد امولسيفاير

امولسيفايرها كاربرد بسيار گسترده اي در صنايع غذايي و محصولات كنسروي دارا مي باشد اين مواد را ميتوان بر اساس نقشي كه در مواد غذايي ايفا مي كنند به انواع مختلف نظير امولسيفاير پايدار كننده، دتوجنت (شوينده) بهبود دهنده كريستاليزاسيون، كف كننده، مرطوب كننده، روان كننده و مواد كمپلكسي دهنده طبقه بندي كرد امولسيفايرها معمولاً‌خواص سطحي موادي را كه با آنها تماس دارند را تغيير مي دهند لذا به عنوان سورفاكتانت عمل مي نمايند مولكول امولسيفاير يا سورفاكتانت از دو بخش آب دوست و چربي دوست تشكيل شده است موقعي كه روغن و آب با هم مخلوط مي شوند امولسيفايرها در سطح مشترك تجمع يافته به طوري كه بخش هيدروفيل آنها در فاز آبي و بخش ليپوفيل آنها در فاز چربي جهت گيري مي كنند.

مكانيززم هاي مربوط به ناپديداري امولسيون ها

به هم چسبيدن قطرات فاز پراكنده

يكي شدن قطرات به هم چسبيده

تغيير در تراكم قطرات فاز پراكنده



فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

كاربرد امولسيفاير

امولسيفايرهاي مورد استفاده در مواد غذايي

نحوه تشكيل امولسيونها

مكانيززم هاي مربوط به ناپديداري امولسيون ها

كاربرد امولسيفايرها در شير و فرآورده هاي آن

كاربرد امولسيفايرها در فرآورده هاي قنادي و شكلات

بيوامولسيفايرها و كاربرد آنها در صنعت

تقسيم بندي امولسيفاير از نظر ساختماني شيميايي

عملكرد امولسيفايرها در مواد غذايي
دسته بندی: پاورپوینت » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8024 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt_قابل ویرایش

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:52 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252